9 Mayıs 2011 Pazartesi

SEÇİM OFİSLERİMİZ AÇILMAYA BAŞLADI!..


Emek, Özgürlük ve Demokrasi Bloğu Muğla Bağımsız Adayı Şehbal Şenyurt Arınlı'nın Bodrum ve Turgutreis Seçim Büroları 8 Mayıs 2011 Pazar günü açıldı.

Adayımız Şehbal Şenyurt Arınlı, 8 Mart 2011 Pazar günü Muğla'da saat 10:00'da başlayacak olan Akdeniz Çevre Platformu Toplantısına katıldıktan sonra saat iki sularında Torba kavşağında Bodrum ve Turgutreis'teki destekçileri ve aktivistleri tarafından karşılandı. Yaklaşık 50 araçlık bir konvoy ile Bodrum'a gelen konvoy, Bodrum TANSAŞ'ın arkasındaki otoparka araçlarını parkettikten sonra 150 kişilik bir grup halinde yürüyerek Eşref Konday İşhanı'ndaki Seçim Ofisi'ne gelindi.



Milletvekili adayı burada Ofis önündeki balkondan katılanlara seslendi ve seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulunarak teşekkür etti. Katılımcılara burada ikramda bulunulduktan sonra yine araçlarla ana yoldan konvoy halinde Turgutreis'e gidildi.



Saat beş sularında Turgutreis'teki Seçim ofisinin önünde buradaki aktivistlerle konvoydakiler buluştular ve burada da seçim bürosu açılışı kadın destekçilerle birlikte gerçekleştirildi.



Açılışa katılan Turgutreis'li gençler seçim ofisinin önünde halaya durarak desteklerini ve sevinçlerini dile getirdiler.


Katılanlara yapılan ikramdan sonra seçim ofisinde gerçekleştirilen bir toplantıyla kampanya çalışmaları değerlendirildi.

SEÇİM BÜROLARININ ADRESLERİ
Bodrum Seçim Bürosu
Şeref Konday İş Merkezi 47 So.No 27 Bodrum Oto Gar yanı BODRUM
Turgutreis Seçim Bürosu
Oto Gar yanı, İtfaiye karşısı TURGUTREİS


DATÇA SEÇİM OFİSİNİN AÇILIŞI 12 MAYIS'TA

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloğu Muğla Bağımsız Milletvekili Adayı, Sanatçı Şehbal Şenyurt Arınlı’nın ilçemizdeki Seçim Ofisi 12 Mayıs Perşembe günü saat 17:00 de kendisinin de katılımıyla Canbey İşhanının 2. Katında açılacak.

Açılış sonrası akşam yemeğinde Palamutbükü'nde Betçelilerle buluşacak olan Arınlı 13 Mayıs Cuma günü sabah Yazıköy'de köy kahvesinde Yazıköylülerle kahvaltı yaptıktan sonra Betçedeki köyleri ziyaret edecek, öğleden sonra ise Karaköy, Kızlan, Hızırşah ve Eski Datça ziyaretleri sonrasında ilçemizden ayrılacaktır.

39 ilde 64 bağımsız adayla genel seçimlere katılacak olan bloğun, Muğla’da seçilebilecek tek kadın Milletvekili adayı olan Arınlı belgesel film yönetmenidir. Türkiye’nin ilk kadın kameramanı da olan Arınlı kadın hakları, insan ve canlı hakları, yeşil politikalar ve Türkiye’nin tüm demokratikleşme süreçlerine dair çalışmalarıyla da tanınıyor.
Tüm Datçalıların davetlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder