12 Nisan 2011 Salı

Şehbal Şenyurt Arınlı bir "fırsat"tır!..

BDP Genel Merkezi
Seçim Komisyonu Dikkatine


Seçim barajının devasa bir haksızlık olarak önümüzde durduğunu ve özgürlük-demokrasi mücadelesinin ulaştığı noktada BDP ve Demokrasi Bloğunun çok önemli olduğunu düşünüyoruz.

Bodrum’da bir süreden beri sivil inisiyatif ve platform düzeyinde anlamlı bir dayanışmayla sessizce ve kendiliğinden oluşmuş demokrasi bloğu bileşenleri çeşitli eylemlere birlikte imza attık, yerelde ve ulusal basında sesimizi yükselttik ve hala birlikte düşünüp birlikte davranmaya devam ediyoruz.

2011 seçimlerine BDP’den bağımsız aday Şehbal Şenyurt’la katılmamız durumunda, Muğla ilinde (seçilme ihtimali dahil) en yüksek oyu alabileceğimize dair inancımızı sizlerle paylaşmak istedik.

Ulusal ve uluslararası çeşitli çalışmalarını yakından bildiğimiz Şehbal Şenyurt’un birikimi, sorun çözmedeki politik vizyon genişliği, samimi ve disiplinli çalışmalarıyla insanları etkileme yeteneğinin yanı sıra, Muğla’nın yapısı ve özellikleri göz önüne alındığında bu ilden bir ‘Kadın Aday’ olması da bu bölgede seçim çalışması yaparken şansımızı arttıracak bir faktör ve bunu bir fırsat olarak görüyoruz.
Kürtlerin, alevi ve Türk aydınların, kadınların, çevrecilerin, sol sosyalist parti ve kişilerin, sendikaların, sivil toplum kuruluşlarının, gençlerin, azınlıkların desteklediği Şehbal Şenyurt’un etrafında yürütülecek seçim propaganda çalışmasını renkli, dirençli ve örnek bir demokrasi kampanyasına dönüştürmeyi hedefliyoruz.
Duygularımızı ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz.
İyi çalışmalar

Nimet Yardımcı
Bodrum Demokratik Düşünce Platformu katılımcısı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder